'Edelblauw II - Vallen en Opstaan' is nu verkrijgbaar!

Klik hier om te bestellen

Het spannende vervolg op Edelblauw, Bergen en Dalen

In deel II van de Edelblauw-reeks volgen we Sam in zijn strijd tegen de schaduwbeweging van Sirkana. Er is veel gebeurd en de Edelblauwe monniken zullen orde op zaken moeten stellen. Steden zijn bezet en een groot deel van de bevolking wordt onderdrukt. Naast hoofdpersonage Sam maken we ook kennis met Jerry, een bakker in het bezette Wildstad die simpelweg rond probeert te komen ten midden van barre tijden. Zijn doel is om voor zijn gezin te zorgen, tot er op een dag een mysterieuze klant binnen stapt die zijn morele kompas op de proef stelt. Kunnen de monniken het tij keren? En kan Jerry doen wat juist is? Je leest het allemaal in deel II van de Edelblauw-reeks!

 

"De kracht van jouw boek ligt niet alleen in het hanteren van bepaalde verteltechnieken, maar ook zeker in het meeslepende plot. Ik weet zeker dat jouw lezers, na deel 2 in één ruk te hebben uitgelezen, niet kunnen wachten tot ze ook het derde deel in handen hebben!"Edelblauw - Bergen en dalen

"Een boek over moed, doorzettingsvermogen en vooral over doen wat juist is." - Martijn Kalkhoven

 

Edelblauw is een verhaal waarin we de hoofdpersoon leren kennen als iemand die zijn leven niet op orde heeft. Hij besluit er wat aan te doen en geeft zich op voor de selectie. Dit is een zware fysieke en mentale test met als ultieme doel om monnik te worden. Monniken staan bekend om hun extreme discipline en fitheid. De bevolking respecteert ze en in het verleden hebben ze altijd bijgedragen aan de bescherming van het Koninkrijk.

Onze hoofdpersoon heeft dan ook een hele uitdaging voor zich, hij is met recht een ‘underdog’. Zoals velen is hij niet meer dan gemiddeld, maar toch wil hij uitzonderlijk worden. Hard werken, grenzen verleggen, tegenslagen en persoonlijke overwinningen. Allemaal onderwerpen die terugkomen in het boek.

Ondertussen roert er in het zuiden van het land een duistere macht die dorpen teistert. De schaduw beweging is in opkomst. Als het de hoofdpersoon Sam lukt om door de selectie te komen, zal hij zeker een rol gaan spelen in het bestrijden van dit kwaad.
Klik hier om naar de webshop te gaan

Of klik hier om naar bol.com te gaan
Voor meer achtergrondinformatie, voorproefjes en een kijkje achter de schermen is Edelblauw te volgen op social media


 

Klik hier om naar de Instagram pagina te gaanKlik hier om naar de Facebook pagina te gaan